Sprängare i Värmland

När det gäller bergsprängning i Karlstad, Kristinehamn, Karlskoga och i övriga Värmland så ordnar vi borrning och bergsprängning & stenspräckning med bra priser kombinerat med erfaren och fullt utbildad personal. Sprängservice.se är ett auktoriserat sprängningsföretag med serviceinriktad personal. Vi jobbar både åt företag och privatpersoner och uppdragens storlek varierar kraftigt. Oavsett vad du behöver hjälp med så finns vi här för dig. Rör det borrning och bergsprängning så tveka inte att kontakta sprängservice.se.

Kontakta oss på 010-130 6666

Hitta sprängare
i Värmlands
området?

Att hitta personal med många års erfarenhet av borrning och sprängning i Värmland har aldrig varit enklare. Vår personal är kundinriktade och försöker i möjligaste mån vara tillgängliga på kort varsel. Sprängservice som företag inklusive våra yrkeskunniga medarbetare är fullt utbildade och auktoriserade att jobba i hela Värmland, ja faktiskt i hela Sverige. Detta är en auktorisering som säkerställer vår kvalité som berghanteringsföretag.

Stora stenar
på tomten?

Har du exempelvis stora, irriterade stenar eller ett jättestort stenblock på tomten eller fastigheten? Inget sprängjobb är för stort eller för litet för oss. Självklart så erbjuder vi även hjälp med ROT-avdrag när detta är tillämpligt enligt reglerna. Bortsett från att vi använder den sprängningsmetod som Nitro Nobel blev världsledande på kan vi också använda en teknik som brukar kallas spräckning – försiktig sprängning, eller använda flera andra metoder för att sönderdela sten och bergbitar. Vi kan nu även erbjuda hydraulspräckning, genom underleverantör, en metod som är helt vibrationsfri och tyst, men som blir mer arbetskrävande och som tidsmässigt är en långsammare metod.

Berg i dagen på din
Värmlandsfastighet?

Vi hjälper dig med att få bort eventuellt oönskade berg på din fastighet. Det kan vara första steget inför ett nytt hus eller garage, för dräning rund huset, för ledningsdraging på frostfritt djup eller av estetiska or- saker. Oavsett hur era förutsättningar ser ut i dagsläget, så hjälper vi er att föerverkliga idén. Självklart så erbjuder vi även hjälp med ROT-avdrag när detta är tillämpligt.

Boka bergsprängare i Värmland och dess omgivningar.

Har du ett sprängjobb som skall göras, tveka inte att kontakta Max Moberg Telefon: 010-130 6666
E-post: info@sprangservice.se

Att boka och anlita ett borr- och sprängföretag skall vara enkelt och smidigt oavsett om du bor i Karlstad Kristinehamn eller andra delar av Värmland. Därför kan jag garantera dig att jag och våra medarbetare kommer göra ett gott jobb och att du ska bli nöjd.

ROT-avdrag för bergsprängning i Värmland.

För privatpersoner kan vi söka bidrag via ROT-avdrag i de fall det är tillämpligt. Detta gör det möjligt för privatpersoner att spara upp till 30% på kostnaden av arbetstimmarna.
Tveka inte utan kontakta oss på sprängservice.se redan idag för att boka ett borr- och sprängjobb. Finns det något du funderar över så är det bara att fråga oss när du kontaktar oss.